23.4 C
Chania
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026

Συλλυπητήρια ΝΕΕΑ Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τους τρεις πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος

Ημερομηνία:

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους τριών πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, σε διαφορετικά μέτωπα πυρκαγιών ανά τη χώρα.

Πρόκειται για τους Μανώλη Στρατιδάκη και Παντελή Διαμαντάκη, οι οποίοι έπεσαν κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Νότιο Ρέθυμνο, καθώς και για τον Κωνσταντίνο Λαιμοδέτη, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στο Γύθειο. Οι τρεις πυροσβέστες επιχειρούσαν να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες από τις πύρινες λαίλαπες.

Η σκέψη των μελών της ΝΕΕΑ Ηρακλείου βρίσκεται στις οικογένειες των αδικοχαμένων, στους συναδέλφους τους στο Πυροσβεστικό Σώμα και σε όλους όσοι δίνουν καθημερινά, σε κάθε σημείο της χώρας, τη δύσκολη και επικίνδυνη μάχη με τις φλόγες. Οι τρεις συμπολίτες έπεσαν στο καθήκον, υπηρετώντας με αυταπάρνηση και γενναιότητα την κοινωνία και τον συνάνθρωπό τους.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα εκφράζει την βαθιά της ευγνωμοσύνη σε όλους τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, θέτοντας τη δική τους ζωή σε κίνδυνο για να προστατεύσουν τους συμπολίτες, τις περιουσίες τους και το φυσικό περιβάλλον.

Παράλληλα, η ΝΕΕΑ Ηρακλείου ευελπιστεί η Πολιτεία αφενός να στηρίξει έμπρακτα τις οικογένειες των αδικοχαμένων πυροσβεστών και αφετέρου να μεριμνήσει έτι περαιτέρω για την επαρκή ασφάλεια των πυροσβεστών και τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τη μέγιστη δυνατή προστασία τους.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των τριών αδικοχαμένων πυροσβεστών. Αιωνία τους η μνήμη.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μικρές συνήθειες, μεγάλες αλλαγές: Απλές πρακτικές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού

Πρακτικές συμβουλές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού στην καθημερινότητα. Μάθετε απλές συνήθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Αποφάσεις Φοιτητικών Συλλόγων για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: “Τεράστια πρόκληση η αποφυλάκιση Κασιδιάρη για το λαό που με μαζικό...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλουν την αποφυλάκιση Κασιδιάρη για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία Παύλου Φύσσα. Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση στα Χανιά.

8ος Δρόμος Μουσούρων: Τρέχουμε μαζί για τον τόπο μας την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει τον 8ο Δρόμο Μουσούρων στις 27 Σεπτεμβρίου 2026. Ημιμαραθώνιος 21χλμ, 10χλμ και 4χλμ στα χωριά της Δ.Ε. Μουσούρων.