Συμπαράσταση από το Δήμο Χανίων στους 9 πολίτες που δικάζονται στις 10 Μάρτη

Κανένα σχόλιο

To Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χανίων αφού μετά από εισήγηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σεραφείμ Ρίζου,για την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης σε Δημοτικούς Συμβούλους, που δικάζονται στις 10 Μαρτίου για την κατάληψη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας στις 10/2/2012, μέρα της μεγάλης απεργίας, που είχαν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην ψήφιση της δανειακής σύμβασης από την κυβέρνηση Παπαδήμου και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 63 του Ν. 3852/2010 περί Δ.Κ.Κ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία (ένας Δημοτικός Σύμβουλος ψήφισε Λευκό) και έκδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εννέα εργαζόμενους και νεολαίους, μέλη συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων της πόλης, που δικάζονται στις 10 Μαρτίου για την κατάληψη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας στις 10/2/2012, μέρα της μεγάλης απεργίας, που είχαν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην ψήφιση της δανειακής σύμβασης από την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκονται και δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

"Sponsored links"

Η δίωξη αυτή στρέφεται κατά των αγώνων του Ελληνικού λαού ενάντια στα μνημόνια και τη βάρβαρη πολιτική της λιτότητας που έχει επιβληθεί από την Ε.Ε., το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.

Θεωρούμε ορθό και δίκαιο να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις και οι δίκες όλων όσων αγωνίζονται και διεκδικούν μια αξιοπρεπή ζωή που στερούν οι αντιλαϊκές πολιτικές.

Ζητάμε την αθώωση των εννέα αγωνιστών και τον τερματισμό κάθε άλλης παρόμοιας δίωξης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις