Συνάντηση Β. Διγαλάκη με τον Ν. Καλογερή για ζητήματα των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης.

Ο κ. Διγαλάκης επισκέφθηκε τον κ. Καλογερή στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που διατηρεί με αυτοδιοικητικούς καθώς και με τοπικούς φορείς, με στόχο τη συνεργασία για την αντιμετώπιση προβλημάτων και την προώθηση θεμάτων, που αφορούν, μεταξύ των άλλων, την υλοποίηση έργων υποδομής, την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας σε όλους τους τομείς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Στη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Διγαλάκης συζήτησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων:

"Sponsored links"

  • Τη δυνατότητα επέκτασης της οικονομικής ενίσχυσης, λόγω πανδημίας, σε περισσότερες επιχειρήσεις.
  • Τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων, ειδικά σε συγκεκριμένες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας.
  • Το θέμα του φορέα διαχείρισης της λιμνοδεξαμενής Ομαλού, η οποία ολοκληρώθηκε και ηλεκτροδοτήθηκε πρόσφατα και βρίσκεται σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας.
  • Την κατασκευή των αναγκαίων κυκλικών κόμβων στα Κουνουπιδιανά, με στόχο την οδική ασφάλεια στην περιοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Ακρωτήρι και την προσβασιμότητα στο Ίδρυμα και στο κλειστό κολυμβητήριο.
  • Τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την κατεδάφιση του ακατάλληλου -μετά τον ισχυρό σεισμό στα τέλη του 2019- σχολικού συγκροτήματος στην Κίσαμο και τον προγραμματισμό των επόμενων διαδικασιών για την ανέγερση ενός νέου σύγχρονου σχολικού κτηρίου, που θα καλύψει τις ανάγκες της περιοχής.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live