22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Συνάντηση για την αδεσποτία στην Κίσσαμο – «Παρά την επέμβαση της αστυνομίας την οποία και συγχαίρουμε το πρόβλημα παραμένει»

Ημερομηνία:

Aνοιχτή δημόσια συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κισάμου, με τη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου Αδεσποτίας Χανίων και των νομικών συμβούλων του

Η συνάντηση, συμμετείχαν περισσότερα από 200 μέλη, είχε στόχο τη συζήτηση του προβλήματος της αδεσποτίας στην περιοχή, την έκφραση της αγανάκτησης των μελών και τον σχεδιασμό μελλοντικών δράσεων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφερόταν:

«Την Τρίτη 17 Σεμπτεμβρίου 2024 στις 18:00 το απόγευμα στο Δημαρχείο Κισάμου θα γίνει ανοιχτή δημόσια συνάντηση με όλα τα μέλη του συλλόγου μας (αριθμεί πάνω από 200 μέλη) παρουσία και των νομικών μας συμβούλων, ώστε να συζητήσουμε,να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας και παράλληλα την αγανάκτησή μας στο πρόβλημα της αδεσποτίας αλλά και να σχεδιάσουμε τις περαιτέρω κινήσεις μας.

Παρόλο την μεγάλη επέμβαση της αστυνομίας την οποία και δημοσίως συγχαίρουμε και ειδικά τον νέο αστυνομικό διευθυντή Κρήτης κ.Σπυριδάκη, το τμήμα αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος Κρήτης και τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων κ.Μαστραντωνάκη το πρόβλημα της αδεσποτίας εξακολουθεί να υπάρχει και έχει προστεθεί και αυτό της τρομοκρατίας,της απειλής και της πίεσης των συγγενών των συλληφθέντων για αλλαγή των καταθέσεων.  

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...