22.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Συνάντηση Δήμαρχου Γαύδου με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου

Ημερομηνία:

Η Δήμαρχος Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη, συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Σταύρο Μαραβελάκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Μπαλαμπάκη. Κατά τη συνάντηση, η κα Στεφανάκη ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών και τις προσπάθειες του Δήμου Γαύδου να διαχειριστεί την κατάσταση.

Επιπλέον, η Δήμαρχος αναφέρθηκε στις υποδομές του νησιού, επισημαίνοντας τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι. Ζήτησε από τον Πρωθυπουργό την καθιέρωση επιπλέον επιδοτούμενου δρομολογίου για την κάλυψη των αναγκών προμηθειών και διαχείρισης απορριμμάτων.

Ο κ. Μητσοτάκης εξήρε τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων της Γαύδου, διαβεβαιώνοντας ότι θα σταθεί στο πλευρό τους για να εξασφαλιστεί η επιβίωση των κατοίκων. Επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημα για την τουριστική περίοδο.

Τέλος, έγινε μια πρώτη επαφή με τον ΔΕΔΔΗΕ για την υπογειοποίηση των καλωδίων μέσης τάσης στη Γαύδο, αν και το εγχείρημα θεωρείται δύσκολο και χρονοβόρο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ