Συνάντηση Δήμαρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη με την Ντόρα Μπακογιάννη

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, στο πλαίσιο των επαφών του στην Αθήνα για θέματα του Δήμου Πλατανιά, συναντήθηκε με τη Βουλευτή Χανίων κα Ντόρα Μπακογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μαλανδράκης ενημέρωσε τη κα Μπακογιάννη για τα αιτήματα που έχει υποβάλλει ο Δήμος Πλατανιά σε αρμόδια Υπουργεία και Υπηρεσίες για τη σύσταση και δημιουργία νέων διοικητικών δομών, στα όρια του, όπως Πυροσβεστικό Σταθμό, Σταθμό ΕΚΑΒ, Λιμενικό σταθμό Κολυμβαρίου.

Επιπλέον ο κ. Μαλανδράκης ενημέρωσε για την αναγκαιότητα επίσπευσης των διαδικασιών για τη δημιουργία της νέας γέφυρας Κερίτη, ενώ παράλληλα επισήμανε την επιτακτική ανάγκη επιτάχυνσης των εργασιών για την προστασία των εναπομεινάντων τμημάτων της Ιστορικής γέφυρας.

"Sponsored links"

Η κ.Μπακογιάννη επικοινώνησε, παρουσία του Δημάρχου, με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι τις προσεχείς εβδομάδες θα γίνει η δημοπράτηση κατασκευής της νέας γέφυρας Κερίτη, ενώ δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία ώστε να επιταχυνθεί ο ρυθμός της ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την προστασία των εναπομείναντα τμημάτων της Ιστορικής γέφυρας.

Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Βουλευτής Χανίων κ Βασίλης Διγαλάκης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live