28.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Συνάντηση Δημάρχου Σφακίων με στελέχη της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος ενόψει και νέας τουριστικής σαιζόν

Ημερομηνία:

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σφακίων, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Ιωάννη Ζερβού, συνάντηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σφακίων, Ανθυπαστυνόμο κ. Δημήτριο Τσιραντωνάκη και τον Λιμενοσταθμάρχη Χώρας Σφακίων, Ανθυπασπιστή κ. Παναγιώτη Σαρρή.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδημάρχοι κκ. Βαρδής Γυπαράκης, Γεώργιος Καγιαδάκης, Ιωάννης Μπολιώτης και Ιωάννης Μπραουδάκης, η άμισθος ειδική σύμβουλος κα. Νεκταρία Γλυμενάκη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας Σφακίων κ. Ιωάννης Μπραουδάκης και το μέλος Νικόλαος Αμοιραδάκης.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν εν όψη της τουριστικής σεζόν, ειδικότερα στο κυκλοφοριακό, θέματα Πολιτικής Προστασίας, καθώς και αδεσποτίας.

Επίσης θέματα οδικής ασφάλειας στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βουβά, ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βουβά για τη τοποθέτηση οδικής σήμανσης επί της επαρχιακής οδού στα όρια του σχολικού συγκροτήματος.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα μηνύματα των υποψήφιων προέδρων μπροστά από την κάλπη

Οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν στην εσωκκοματική κάλπη....

Κρήτη: Η βροχή εκατομμυρίων προκαλεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο…

Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, σχετικά με...

Με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές για νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και στα Χανιά

Ξεκίνησαν από νωρίς, στις 7 το πρωί, οι εσωκομματικές...