Συνάντηση Δημάρχου Χανίων με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ

Κανένα σχόλιο

Με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη συναντήθηκε σήμερα το πρωί 12/08/2015, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας.

Παρουσία και του προέδρου του ΕΒΕΧ κ. Γιάννη Μαργαρώνη, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν το εμπόριο αλλά και τη συνεργασία μεταξύ των φορέων, προκειμένου να βρεθούν λύσεις για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη επενδυτικών ευκαιριών.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη δημιουργία ενός σχεδίου εμπορικής χωροταξίας. Συζητήθηκαν διεξοδικά οι τρόποι υλοποίησης του σχεδίου αυτού με τους συμμετέχοντες να συμφωνούν στη σημαντικότητα της αποτύπωσης μιας σωστής εικόνας της αγοράς τόσο οικονομικά όσο και χωροταξικά. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ υποσχέθηκε ότι θα διαθέσει επιστημονικό προσωπικό από το ΙΝΕΜΥ- ΕΣΕΕ ενώ την ίδια στιγμή το ΕΒΕΧ έχει διαθέσει τα αρχεία του προκειμένου να γίνει μια σωστή καταγραφή των επιχειρήσεων και κατά συνέπεια να καταστεί δυνατή η ακριβής χωροταξική αποτύπωση των επιχειρήσεων της πόλης.

"Sponsored links"

Επίσης έγινε συζήτηση για δημιουργία ανοικτών κέντρων εμπορίου και πως αυτά μπορούν να υλοποιηθούν μέσω του επόμενου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) 2014-2020.

Παράλληλα έγινε λόγος για τη δημιουργία γραφείου εξυπηρέτησης επιχειρηματιών/πολιτών, εντός του κτιρίου του ΕΒΕΧ σε συνεργασία Δήμου Χανίων και Επιμελητηρίου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live