23.4 C
Chania
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026

Συνάντηση Δημοτικής Αρχής Κισσάμου με ιδιοκτήτες ημερόπλοιων για τον συνωστισμό στον Μπάλο

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των ημερόπλοιων που πραγματοποιούν δρομολόγια προς τον Μπάλο και Γραμβούσα θα έχει σήμερα η Δημοτική Αρχή Κισσάμου, με αντικείμενο την αυξημένη τουριστική κίνηση και την ανάγκη καλύτερης διαχείρισης της επισκεψιμότητας στην περιοχή.

Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα προβλήματα που προκαλεί η μεγάλη συγκέντρωση επισκεπτών, ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής, καθώς και προτάσεις για καλύτερο συντονισμό και οργάνωση των δρομολογίων. Οι θεματικές προτεραιότητες που τίθενται περιλαμβάνουν την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, την ασφάλεια και τη διατήρηση της ποιότητας του προορισμού.

Η Δημοτική Αρχή Κισσάμου δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες. Το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί αντίστοιχες συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες των σκαφών που διαθέτουν ναυλοσύμφωνα, καθώς και με τους ιδιοκτήτες των μικρότερων σκαφών που εκτελούν δρομολόγια προς τον Μπάλο και την Γραμβούσα. Στόχος είναι να καταγραφούν οι προτάσεις όλων και να αναζητηθούν συνολικές και εφαρμόσιμες λύσεις.

Ο Μπάλος αποτελεί πολύτιμο φυσικό κεφάλαιο της Κισσάμου και η διαχείριση της αυξημένης επισκεψιμότητας αποτελεί κοινή ευθύνη και ανάγκη, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μικρές συνήθειες, μεγάλες αλλαγές: Απλές πρακτικές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού

Πρακτικές συμβουλές για τη μείωση αποβλήτων χαρτιού στην καθημερινότητα. Μάθετε απλές συνήθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Αποφάσεις Φοιτητικών Συλλόγων για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: “Τεράστια πρόκληση η αποφυλάκιση Κασιδιάρη για το λαό που με μαζικό...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλουν την αποφυλάκιση Κασιδιάρη για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία Παύλου Φύσσα. Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση στα Χανιά.

8ος Δρόμος Μουσούρων: Τρέχουμε μαζί για τον τόπο μας την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει τον 8ο Δρόμο Μουσούρων στις 27 Σεπτεμβρίου 2026. Ημιμαραθώνιος 21χλμ, 10χλμ και 4χλμ στα χωριά της Δ.Ε. Μουσούρων.