Μια σημαντική συνάντηση εργασίας της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας του Επιμελητηρίου Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2025, στις 16:00, στην αίθουσα Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χανίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 4, 2ος όροφος).
Στη συνάντηση θα παραστούν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, μέλη της Επιτροπής και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, μεταξύ των οποίων οι Δημήτρης Μουντάκης, Κώστας Σταυρουλάκης, Γιώργος Γαϊτανόπουλος και Στράτος Κουρουπάκης.
Ιδιαίτερη σημασία δίνει η παρουσία θεσμικών εκπροσώπων που εμπλέκονται άμεσα στην οδική ασφάλεια της περιοχής, όπως:
- Ελένη Παπαθανασίου, Διοικήτρια του ΒΟΑΚ
- Ευστρατία Κουλαρά, Διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας Χανίων
- Νίκος Χαζηράκης, Αντιδήμαρχος Χανίων
Επίσης, θα συμμετέχουν οι πρόεδροι των συγκοινωνιακών φορέων του νομού:
- Γιάννης Καρτάκης, Πρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων
- Γιάννης Καψανάκης, Πρόεδρος Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων
- Ηλίας Καραπατάκης, Πρόεδρος Συνδέσμου ΤΑΞΙ Χανίων
Η συζήτηση αναμένεται να εστιάσει σε καίρια ζητήματα οδικής ασφάλειας, καθώς και σε προτάσεις για τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στο νομό Χανίων.