Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης με στόχο την πιστοποίηση της αειφορίας στον τουρισμό της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Με επίκεντρο τον αειφόρο τουρισμό, την πιστοποίησή του και τις προοπτικές συνεργασίας στην Κρήτη για την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στον τουρισμό, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η συνάντηση ήταν η πρώτη κι έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη. Στη διάρκεια της ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κυριάκος Κώτσογλου και οι εκπρόσωποι των Ενώσεων ξενοδόχων από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης, συζήτησαν τις προοπτικές που ανοίγονται για τον τουρισμό της Κρήτης μέσα από την προσπάθεια πιστοποίησης μιας αειφόρου στρατηγικής για όλο το νησί στον τομέα του τουρισμού.

Στόχος, όπως τονίστηκε, είναι να παραμένει η Κρήτη αναλλοίωτος προορισμός, συνεχίζοντας να προσφέρει τα μοναδικά στοιχεία πολιτισμού και φυσικού περιβάλλοντος που διαθέτει.

"Sponsored links"

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που αναπτύχθηκε θ’ ακολουθήσει συνεργασία με όλους τους Αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live