Για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε στη Βουλή ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή, προτού ο κ. Κασσελάκης αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στην Κουμουνδούρου.

Ο διάλογος που είχαν:

Αλέξης Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Θα σου χρειαστεί.

Έτσι λέμε εδώ, πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις.

Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλες δυσκολίες. Ενότητα και συντροφικότητα. Κρατάω τη φράση που είπες πως στους συντρόφους κι ο δεύτερος είναι πρώτος. Δεν είναι όπως στο NBA.

Στέφανος Κασσελάκης: Εσείς έχετε μεγαλύτερη εμπειρία από μένα.

Αλέξης Τσίπρας: Κι εσύ από μπέιζμπολ.

Στέφανος Κασσελάκης: Πράγματι, στους συντρόφους κι ο δεύτερος είναι πρώτος.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνοντας το 57% των ψήφων, έναντι 43% της Έφης Αχτσιόγλου. Συνολικά, ψήφισαν περίπου 135.000 νέα και παλιά μέλη.

«Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος. Από αύριο αρχίσει η σκληρή δουλειά» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης. «Σήμερα το φως κέρδισε, η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας» σημείωσε και ευχαρίστησε τον Νίκο Παππά αλλά και όλους τους εθελοντές της καμπάνιας του, που όπως είπε «δεν θα ήμασταν εδώ απόψε, χωρίς αυτούς».