13.8 C
Chania
Sunday, December 14, 2025

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Ημερομηνία:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Τον κ. Υφυπουργό συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών κ. Δημήτρης Αναγνώπουλος και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου.

Ο κ. Υφυπουργός ενημέρωσε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τις τελευταίες εξελίξεις όσο αφορά τον διαγωνισμό για τον νέο ΒΟΑΚ στο τμήμα Χανιά – Ηράκλειο, καθώς και για το τμήμα Χανιά – Κίσσαμος, το οποίο θα ενταχθεί ως προαίρεση στην σύμβαση του έργου. Παράλληλα συζητήθηκε η πρόοδος στην επικαιροποίηση της μελέτης της Παράκαμψης Κισσάμου, καθώς και η μελέτη σύνδεσης του ΒΟΑΚ με το αεροδρόμιο Χανίων.

Επίσης έγινε ενημέρωση για την πορεία του διαγωνισμού για το Φράγμα Ταυρωνίτη, για την πορεία της κατασκευής της νέας γέφυρας Κερίτη, καθώς και για τη διαχείριση της Λιμνοδεξαμενής του Ομαλού.

Ο κ. Καλογερής ευχαρίστησε τον κ. Ταχιάο για την εκτενή ενημέρωση και τη συνεργασία, ενώ έθεσε και το επείγον ζήτημα της χρηματοδότησης ενός έργου αποκατάστασης σε συγκεκριμένα τμήματα του υφιστάμενου ΒΟΑΚ εντός της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, η κατάσταση των οποίων δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στις απαιτήσεις των χρηστών, Κρητικών αλλά και επισκεπτών.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ