21 C
Chania
Σάββατο, 9 Μαΐου, 2026

Συνάντηση Παύλου Πολάκη με την αντιπολίτευση του Δήμου Χανίων – Στο επίκεντρο Άγιοι Απόστολοι και κολυμβητήριο Νέας Χώρας

Ημερομηνία:

Με στόχο την ανάδειξη σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο Χανίων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής συνάντηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, με μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Χανίων, εκπροσωπούμενα από την παράταξη «Όνειρο είναι τα Χανιά» και την επικεφαλής της, Κατερίνα Μανιμανάκη.

Ανάπλαση Αγίων Αποστόλων και κολυμβητήριο Νέας Χώρας στο τραπέζι

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η επιχειρούμενη τροποποίηση της διαχειριστικής μελέτης για την ανάπλαση των Αγίων Αποστόλων, η οποία προβλέπει την τριπλασίαση της χωρητικότητας του σχεδιαζόμενου υπαίθριου θεάτρου.

Επιπλέον, τέθηκε το διαχρονικό ζήτημα της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου στη Νέα Χώρα, ένα έργο που παραμένει σε εκκρεμότητα παρά τη σημασία του για την αθλητική κοινότητα της περιοχής.

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από γόνιμο διάλογο, αμφίπλευρη ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που αφορούν τη τοπική αυτοδιοίκηση και την ανάπτυξη των Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρούριο Ιτζεδίν: Συναγερμός για την ιστορική κληρονομιά μετά την κατάρρευση τμήματος των τειχών

Η πρόσφατη υποχώρηση ενός μεγάλου τμήματος του δυτικού εξωτερικού...

Χάρης Μαμουλάκης: «Καμία ανοχή στον φασισμό, καμία υποχώρηση απέναντι στην υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών»

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης: «Καμία ανοχή στον φασισμό». Ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε την ανάγκη υπεράσπισης της δημοκρατίας.

Σύλληψη 37χρονου στο Ηράκλειο για κλοπές μπόιλερ και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Σύλληψη 37χρονου στο Ηράκλειο για κλοπές μπόιλερ από ταράτσες. Αφαίρεσε θερμοσίφωνες αξίας 600€, τα πούλησε σε ανακύκλωση. Βρέθηκαν φυσίγγια στην οικία του.

ΕΛΜΕ Χανίων: Καταγγέλλει κλήτευση μαθητών σε απολογία για κινητοποιήσεις

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλλει την κλήτευση τριών μαθητών του Μουσικού Σχολείου σε απολογία για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις. Προκηρύσσει στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας.