Συνάντηση πολιτευτή ΑΝ.ΕΛ. Μιχάλη Αλεξάκη με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ταξί ν. Χανίων

Κανένα σχόλιο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του πολιτευτή Χανίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλη Αλεξάκη και του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Ταξί ν. Χανίων κ. Ηλία Καραπατάκη.

Ο κ. Καραπατάκης εξέθεσε μιά σειρά προβλημάτων του αντιμετωπίζει ο κλάδος των οδηγών ταξί. Η συζήτηση εκτυλίχθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και αντηλλάγησαν απόψεις .

Σύμφωνα με τον κ. Καραπατάκη, το κυριότερο θέμα πού απασχολεί τον κλάδο είναι η υποκλοπή έργου (παράνομα ταξί) που κατά κύριο λόγο οφείλετε σε ξενοδόχους και τουριστικούς πράκτορες, καθώς επίσης και η φορολογία αφού ενώ οι οδηγοί ταξί κόβουν αποδείξεις με ΦΠΑ 13% το κράτος τους φορολογεί με 26%! Ο κ. Καραπατάκης σημείωσε επίσης, ότι είναι ανύπαρκτες και αδιάφορες οι ελεγκτικές υπηρεσίες της Περιφέρειας.

"Sponsored links"

Στο μήνυμά του ο κ. Μιχάλης Αλεξάκης ευχαρίστησε θερμά για την πλήρη ενημέρωση και τον διαβεβαιώσε ότι θα μεταφερθούν τα θέματα στον Πάνο Καμμένο και τούς βουλευτές του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live