Συνάντηση της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) με την Επιτροπή Αειφορίας του Πολυτεχνείου Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης &Κομποστοποίησης(ΕΜΑΚ), μεταξύ της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων [ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ)] και της Επιτροπής Αειφορίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στην οποία συμμετείχαν οι:

  • Πατεράκης Κωνσταντίνος, Γενικός Διευθυντής ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ)
  • Κονταξάκης Μιχαήλ, Διευθυντής ΧΥΤΥ ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ)
  • Απόστολος Βουλγαράκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος
  • Γεώργιος Αραμπατζής, Αναπληρωτής Καθηγητής Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης
  • Μανδαλάκη Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
  • Ευπρέπιος Μπαραδάκης, Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος
  • Έλλη Μπέκου, Φοιτήτρια Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

Η συνάντηση είχε στόχο την ανταλλαγή απόψεων για θέματα σχετικά με την προώθηση της  περιβαλλοντικής, οικονομικής και κοινωνικήςαειφορίας, καθώς και των  πολιτικών, των στόχων, των οδηγιών, των θεμάτων και των δράσεων, στον βαθμό που αυτά εμπλέκουν ή αφορούν, άμεσα ή έμμεσα, στο εκπαιδευτικό, ερευνητικό ή θεσμικό αντικείμενο του Πολυτεχνείου και την ευρύτερη κοινότητα στην οποία εντάσσεται.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα που αφορούν την Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων, την Πρόληψη και Ελαχιστοποίηση της παραγωγής αποβλήτων, την Διαλογή στην Πηγή περισσότερων ρευμάτων αποβλήτων και την μετάβαση στην Κυκλική Οικονομία. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο χώρο του Εργοστασίου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live