Συνάντηση της δημοτικής αρχής με τους καταστηματάρχες της Παλιάς Πόλης Χανίων

Κανένα σχόλιο

Σε κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας και συνεννόησης για τα πάγια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παλιά Πόλη των Χανίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, η συνάντηση της δημοτικής αρχής με τον Σύλλογο Εμπορικών και Τουριστικών Καταστημάτων της περιοχής, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χανίων.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης με τους Αντιδημάρχους, Τάσο Αλόγλου, Γιάννη Γιαννακάκη, Γιώργο Ξανθουδάκη, Μιχάλη Τσουπάκη, Νίκο Χαζιράκη. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου κατέθεσαν ένα σχετικό υπόμνημα με ζητήματα σε διάφορες θεματικές που απασχολούν την Παλιά Πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση για τα αιτήματα που κατατέθηκαν και αναλύθηκαν οι ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Δήμο Χανίων, σε μια σειρά εργασιών ανά αρμοδιότητα.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις αλλά και τους σχεδιασμούς που έχει αναλάβει η δημοτική αρχή και θα έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την εικόνα της Παλιάς Πόλης Χανίων, ώστε να είναι φιλική και λειτουργική για τους μόνιμους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες.

"Sponsored links"

Με τη σειρά τους οι εκπρόσωποι των τουριστικών καταστημάτων της Παλιάς Πόλης, δήλωσαν διατεθειμένοι να υποστηρίξουν τις πρωτοβουλίες και συμφώνησαν από κοινού με τη δημοτική αρχή ότι θα ακολουθήσουν και νέες συναντήσεις για την παρακολούθηση των εξελίξεων, με γνώμονα το κοινό καλό για την περιοχή.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις