Συνάντηση της Ομάδας Εργασίας Ιατρικού Τουρισμού με Περιφερειάρχη για τις δράσεις ανάπτυξης του τουρισμού υγείας στη Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Οι προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στη Κρήτη βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης των μελών της Ομάδας Εργασίας που έχει συσταθεί από την Περιφέρεια Κρήτης. Στη συνάντηση με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη  Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Μανόλη Κλώντζα Προέδρου της Επιτροπής, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση διημερίδας στο νησί μας με θέμα τον τουρισμό υγείας στη Κρήτη στις αρχές του 2017.

Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν στο πλαίσιο προετοιμασίας της σημαντικής ημερίδας να προσκληθούν Έλληνες και ξένοι ομιλητές από χώρες της Ευρώπης που έχουν την τεχνογνωσία ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στις χώρες τους.  Ειδικότερα όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Μανόλης Κλώντζας θα αναλυθούν-παρουσιαστούν από ειδικούς οι πολιτικές και οι στρατηγικές που υλοποιούνται σε χώρες της Ευρώπης που κατέχουν την τεχνογνωσία, καλές πρακτικές ανάπτυξης του τουρισμού υγείας. Επίσης θα προσκληθούν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης αλλά και της Πολιτείας που θα αναλύσουν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την συνέργεια του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Μανόλης Κλώντζας ευχαριστώντας τα μέλη της Ομάδας Εργασίας για τον τουρισμό υγείας για την άψογη συνεργασία, ανέφεραν, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει το έργο τους για την επίτευξη του στόχου.

Στη σύσκεψη στη Περιφέρεια παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, και του Αντιπεριφερειάρχη Μανόλη Κλώντζα συμμετείχαν: Ελένη Μαυρομάτη διοικητής 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Στέλιος Δημητρακόπουλος Υποδιοικητής 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Αιμιλία Μαγκαναράκη προϊσταμένη διεύθυνσης προγραμματισμού πολιτικών παροχής υπηρεσιών υγείας 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Απόστολος Καραντάνας καθηγητής ακτινολογίας ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, διευθυντής Εργαστηρίου Ιατρικής Απεικόνισης ΠΑΓΝΗ, Μιλτιάδης Τσιλιμπάρης αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, διευθυντής οφθαλμολογικής κλινικής ΠΑΓΝΗ, Πάτρα Πατεράκη δικηγόρος, Νίκος Καμπάνης διευθυντής ερευνών ινστιτούτου υπολογιστικών μαθηματικών του ιδρύματος έρευνας και τεχνολογίας, Κώστας Μαριάς ερευνητής ινστιτούτου πληροφορικής του ΙΤΕ, Αγγελίνα Κουρούμπαλη συνεργαζόμενη ερευνήτρια ινστιτούτου πληροφορικής ΙΤΕ, Κώστας Μανασάκης οικονομολόγος επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης, συνεργαζόμενος ερευνητής του ΙΤΕ.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις