Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Μεταρρυθμιστών και Συντηρητικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτή κ. Martin Callanan και τον Γ.Γ. κ. Frank Barrett καθώς επίσης και με τον Γ.Γ. της Συμμαχίας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Μεταρρυθμιστών και Συντηρητικών, Ευρωβουλευτή κ. Daniel Hannan είχε χθες 1/7/2013 στο Στρασβούργο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και μέλος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.Στην εν λόγω συνάντηση ο Νότης Μαριάς, αφού μετέφερε στους Ευρωπαίους Αντιφεντεραλιστές τις θερμές ευχές του Προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Πάνου Καμμένου, συζήτησε μαζί τους υπό την ιδιότητα του μέλους της Διάσκεψης των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) (COSAC) την πρακτική οργάνωση τρόπων διακοινοβουλευτικής συνεργασίας στο πλαίσιο της COSAC.
Συνάντηση του Νότη Μαριά στο Στρασβούργο με τους Ευρωπαίους Αντιφεντεραλιστές
45
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Πολιτική
Προηγούμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εσωτερικός «σεισμός» στην Ουκρανία: Ο πρώην υπουργός Άμυνας ζητά εκλογές – Αμφισβητεί ανοιχτά τον Ζελένσκι
Η συζήτηση για τη διεξαγωγή εκλογών στην Ουκρανία επανήλθε στο προσκήνιο...
Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Αίτηση για ακύρωση άλλων 7 αδειών
Την Τετάρτη (19/8) ο καθηγητής διοικητικού Δικαίου του ΕΚΠΑ,...
ΟΗΕ: Μετά τους δημοσιογράφους η Γάζα συγκεντρώνει πάνω από τους μισούς θανάτους και εργαζομένων σε ανθρωπιστικές αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο
Η Γάζα παραμένει η πιο θανατηφόρα περιοχή για τους εργαζομένους στην ανθρωπιστική...
Η εξέλιξη του χρέους στην Ελλάδα: Ο Κων. Μητσοτάκης εξαιρετικά σπάταλος σε σχέση με Παπανδρέου, ο Βαρουφάκης ο μόνος που παρέδωσε λιγότερο χρέος
Ο Πέτρος Μηλιαράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη και...



