22.3 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Συνάντηση του Σεραφείμ Τσόκα με τον σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό

Ημερομηνία:

Τον  σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου  κ.  Δαμασκηνό, επισκέφθηκε χθες, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στα Χανιά, ο  υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας,  με αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Ο κ. Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Μανώλη Σταματάκη, και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους συναντήθηκαν με τον σεβασμιότατο και  έλαβαν την ευλογία του έχοντας μαζί του μια εκ βαθέων συζήτηση  για  τα θέματα της Εκκλησίας.

Μετά τη συνάντηση, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Σεραφείμ Τσόκας, δήλωσε:

«Σήμερα, επισκεφθήκαμε τον σεβ. Κυδωνίας και Αποκορώνου  κ. Δαμασκηνό τον οποίο και ευχαριστούμε για την πρόθεση του να μας δεχτεί και να συζητήσει μαζί μας. Ακούσαμε τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Εκκλησία, την μεγάλη προσφορά την οποία κάνει στους αναξιοπαθούντες και η Περιφέρεια από την πλευρά της θα απλώσει ένα δίχτυ προστασίας σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη και φυσικά να συνεργαστεί και με την Εκκλησία στο τεράστιο έργο που κάνει ώστε μαζί με τους άλλους φορείς να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Στη φυλακή όλα τα αδέλφια για το κύκλωμα κοκαΐνης

Πανδαιμόνιο επικράτησε το απόγευμα της Kυριακής στα δικαστήρια Hρακλείου...

Ηράκλειο: Ζωντάνεψαν οι μνήμες για τον παπά – Γιάννη των Φτωχών

Σε κλίμα συγκίνησης ξαναζωντάνεψαν οι μνήμες για την προσωπικότητα...