Συνάντηση ΥΠΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου με Μ. Βολουδάκη για θέματα των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλ,ο συναντήθηκε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης, με αντικείμενο μια σειρά ζητημάτων αρμοδιότητας του Υπουργού που αφορούν τα Χανιά.

Κατ’ αρχάς, ετέθη το ζήτημα της παραχώρησης των Ιταλικών Στρατώνων στο Δήμο Χανίων, με σκοπό να μεταφερθεί εκεί το Δημαρχείο Χανίων, όπως έχει ζητηθεί τόσο από την προηγούμενη όσο και από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Ο Μ. Βολουδάκης ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες της παραχώρησης, η οποία ήδη έχει καθυστερήσει με αποτέλεσμα το μνημείο να καταστρέφεται μέρα με τη μέρα, ο Δήμος Χανίων να μην μπορεί να υλοποιήσει το σχέδιό του και το ελληνικό δημόσιο ως ιδιοκτήτης του ακινήτου να μην έχει κανένα όφελος (στη διαδικασία της παραχώρησης εμπλέκεται και το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, εξ ‘ου και η αρμοδιότητα του Υπουργού).

"Sponsored links"

Περαιτέρω, ο Μ. Βολουδάκης έθεσε στον Υπουργό ορισμένα προβλήματα των στελεχών των Ε.Δ. που υπηρετούν στα Χανιά, κατόπιν και της συνάντησης που είχε πρόσφατα ο βουλευτής με την Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live