Συνάντηση υποψηφίων βουλευτών Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ν. Χανίων με το Δήμαρχο Κισσάμου Θ. Σταθάκη

Κανένα σχόλιο

Την ανάγκη να υπάρξει ενίσχυση της διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας των Δήμων επισήμαναν κατά τη σημερινή επίσκεψη τους στο Δήμο Κισσάμου οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας τους στην περιοχή της Κισσάμου.

Το κλιμάκιο του Κινήματος το οποίο αποτελούνταν από τους υποψήφιους βουλευτές Ζεκάκη-Σγουρομάλλη Σοφία, Μαρακάκη Γιάννη, Πολιουδάκη Γιώργο, Σαμιωτάκη Αντώνη, Σημαντηράκη Αριστέα και Χαλακατεβάκη Ηλία, ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Σταθάκη, για τα θεσμικά, οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κισσάμου καθώς και για τις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι του Κινήματος εξέφρασαν την πλήρη στήριξη τους στο έργο και την προσπάθεια του Δήμου για την κοινωνική και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της Κισσάμου ενώ παρουσίασαν τις θέσεις του Κινήματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

"Sponsored links"

Το παρών έδωσαν επίσης στη συνάντηση και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βαρουχάκη Σταυρούλα, Παρτσαλάκης Αντώνης, Γλαμπεδάκης Βασίλης, Ξυπολιτάκης Μανώλης, η πρόεδρος του ΔΣ Κισσάμου κα. Πατερομιχελάκη Κατερίνα, ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου Κισσάμου και τ. Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων Γαβριήλ Κουρής και στελέχη του Δήμου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live