Συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας την Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο Χανίων

Κανένα σχόλιο

H Λαική Ενότητα Χανίων θέλει να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους της στον νομό Χανίων που της έδωσαν ένα από τα καλύτερά της ποσοστά πανελλαδικά τιμώντας την με 3.154 ψήφους. Γνωρίζουμε ως ΛΑΕ Χανίων ότι πολλές δεκάδες απλών Χανιωτών που ήξεραν ελάχιστα για την συγκρότηση της ΛΑΕ όχι μόνο εμπιστεύθηκαν την ΛΑΕ Χανίων στην κάλπη, αλλά πραγματικά πάλεψαν για να φτάσει το πολιτικό μήνυμα αλλά και το ψηφοδέλτιο της ΛΑΕ στις πιο απόμακρες περιοχές του νομού μας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολιτικές δυνάμεις, συλλογικότητες, συσπειρώσεις με πατριωτικό – δημοκρατικό πρόσημο, οι οποίες μας στήριξαν κριτικά και με τις οποίες είμαστε βέβαιοι ότι θα συμπορευτούμε το επόμενο χρονικό διάστημα στο μπλοκάρισμα των μέτρων κοινωνικής εξαθλίωσης του 3ου μνημονίου της κυβέρνησης Τσίπρα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα η ΛΑΕ θα πρέπει να συγκροτηθεί σε πολιτικό οργανισμό, ο οποίος θα αναλάβει αφενός να μπλοκάρει τα μέτρα εφαρμογής του 3ου μνημονίου, και αφετέρου, να αναδείξει την αναγκαιότητα μιας άλλη προοπτικής για τον τόπο και τον Λαό, παίρνοντας πρωτοβουλίες τόσο στο κίνημα όσο και στο πολιτικό πεδίο.

"Sponsored links"

Για αυτούς τους λόγους το Προσωρινό Συντονιστικό της ΛΑΕ Χανίων καλεί τα μέλη και τους φίλους της ΛΑΕ Χανίων σε συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Χανίων την ερχόμενη Τετάρτη 30/9/ 2015 και ώρα 7.00. Για να συζητήσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά και να αποφασίσουμε για την οργάνωση της ΛΑΕ, τις πολιτικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες που θα πάρουμε το επόμενο χρονικό διάστημα

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live