13.8 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

Συνελήφθησαν τρία άτομα για πρόκληση πυρκαγιών σε Σάμο, Κρήτη και Σπάρτη

Ημερομηνία:

Ως υπαίτια για την πρόκληση τριών πυρκαγιών στη Σάμο, στη Σπάρτη και την Κρήτη συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου τρία άτομα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 59χρονος για την πυρκαγιά στην περιοχή Τσίγκη Καρλοβασίου Σάμου, που εκδηλώθηκε την περασμένη Τρίτη, ένας 75χρονος για τη χθεσινή πυρκαγιά στην περιοχή Σπαρτιά του δήμου Σπάρτης και ένας 49χρονος για την προχθεσινή πυρκαγιά στην περιοχή Ρουσοσπίτι του δήμου Ρεθύμνου στην Κρήτη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια και, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Να σημειώσουμε ότι η πυρκαγιά στην περιοχή Ρουσσοσπίτι ξέσπασε σε φαράγγι στη θέση Άγιος Γεώργιος και ο απολογισμός της ήταν 180 στρέμματα γης.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ