14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συνεργασία Ο.Α.Κ., Ι.Μ.Κ.Α. και Ι.Μ. Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων για την «ανάπτυξη» του θρησκευτικού τουρισμού

Ημερομηνία:

Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρη Παπαδογιάννη επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 23/09/2020 ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, συνοδευόμενος από τον Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό.

Στη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία  του Προέδρου του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. κ. Λευτέρη Κοπάσηαλλά και του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι.Μ.Κ.Α. πρωτοπρεσβύτερου Γεώργιου Περάκη,  έγινε λόγος για τις δυνατότητες συνεργασίας που ανοίγονται το προσεχές χρονικό διάστημα, μεταξύ του Ο.Α.Κ.,  της Ι.Μ.Κ.Α.και της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων,  με έμφαση στο κομμάτι του θρησκευτικού τουρισμούκαθώς και σε μια σειρά από μελέτες που μπορούν  να εκπονήσουνπρος αυτή την κατεύθυνση οι υπηρεσίες του «οργανισμού», προκειμένου να αξιοποιηθούν τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, για την υλοποίηση σημαντικών έργων.

«Χαίρομαι γιατί συνάντησα  δυο πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα . Τον πατέρα και τον υιό Δαμασκηνό που ξέρω τον αγώνα  και την προσπάθεια τους για το καλό του τόπου.Η σημερινή επίσκεψη, μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν. Μπήκαν οι βάσεις, για μια ουσιαστική συνεργασία, με δεδομένο ότι ο Ο.Α.Κ. μπορεί να «συνδέσει» κάποιες από τις ανάγκες της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνουκαι τηςΙεράς Μονής Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων με χρηματοδοτικά προγράμματα, στα οποία ο οργανισμός, διαθέτει εμπειρία τόσο σε επίπεδο μελετών όσο και ωρίμανσης και πληρότητας φακέλων, για τις τελικές εγκρίσεις. Στόχος μας, είναι η αξιοποίηση όλων των δυνατότητων που υπάρχουν, προκειμένου τα επόμενα χρόνια, να γίνουν σημαντικά βήματα, στο κομμάτι της Ανάπτυξης του Θρησκευτικού Τουρισμού, ενός τομέα που διαθέτει ευρύ πεδίο δράσης και τα Χανιά, μπορούν να προσδοκούν από αυτόν, σημαντικά οφέλη» ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ