Συνεχίζεται για δέκατη μέρα, το 12o Dance Days Chania

Κανένα σχόλιο

Σήμερα, 1 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, παρουσιάζεται το BODHI Project/ Patricia Apergi, «Newtopia» (Αυστρία).

Εισιτήρια: https://www.ticketservices.gr/event/ddc-bodhi-project-patricia-apergi-newtopia/?lang=el

Αυτό το νέο έργο διερευνά την έννοια της ουτοπίας, αντλώντας και απαντώντας στην κοινωνική κρίση του σήμερα. Πώς αισθάνεσαι να είσαι πολίτης μιας κοινωνίας που βρίσκεται σε παρακμή; Ποιο συναίσθημα είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπίσεις, τον θυμό, τον φόβο ή την ήττα; Τι έχει μεγαλύτερη αξία, ο αγώνας ή το αποτέλεσμά του; Μπορεί κανείς να αναδειχθεί ήρωας από την αποτυχία; Ποιοι είναι οι πολίτες που πρέπει να επαινεθούν σήμερα;

"Sponsored links"

Σε αυτές τις κοινωνίες, που δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί, οι πολίτες του κόσμου ακούνε τους τελευταίους ήχους των οικείων πραγμάτων και μαθαίνουν πώς να αποδέχονται την οργανική, γονιμοποιό παρουσία του χάους. Βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα επείγον αίτημα- να επινοήσουν νέους ήχους, νέες εικόνες και άλλες γλώσσες προκειμένου να αποκαλύψουν την πραγματικότητα που έρχεται.

“Newtopia”. Η ανακάλυψη μιας νέας χώρας, όπου η ήττα μετατρέπεται σε θρίαμβο σε μια εκπληκτική παράσταση αποτυχίας. Το χιούμορ αναδύεται από τις τραγωδίες μας. “Newtopia”, ένας νέος τόπος δικαιοσύνης, ισορροπίας και ομορφιάς που επινοεί νέους τρόπους για να πολεμάς και να αντιστέκεσαι, να πέφτεις και να σηκώνεσαι.

Τι πιο ηρωικό και εντυπωσιακό από αυτό! Ας τους δώσουμε ένα μεγάλο χειροκρότημα! Αγαπητό κοινό, καλώς ήρθατε στην απρογραμμάτιστη πτώση στο μέλλον.

Σύλληψη & Χορογραφία: Πατρίσια Απέργη
Ερμηνεία: Alec Letcher, Andréa Givanovitch, Dylan Brahim Labiod, Jaeger Wilkinson, Jeanne Procureur, Luisa Heilbron, Paola Taddeo
Υπεύθυνη προβών: Maja Poturovic
Σχεδιασμός φωτισμού: Frank Lischka
Κοστούμια: Πατρίσια Απέργη, Birke van Maartens
Βοηθός ενδυματολόγου: Celina Mayr
Μουσική: Godspeed You! Black Emperor, Marihiko Hara and Hildur Guðnadóttir with Hauschka, Sam Slater, Jóhann Jóhannsson, BJ Nilsen &Stilluppsteypa
Επεξεργασία ήχου: Clelia Patrono
Διαχείριση παραγωγής: Maja Poturovic
Παραγωγή: blackmountain/BODHI PROJECT, SEAD
Residencies: SQFARM/DE, SZENE/AUT
Με την υποστήριξη: Stadt Salzburg, Land Salzburg, Bundesministerium für Kunst, Kultur, öffentlichen Dienst und Sport.
Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Αθήνα.

TRAILER: https://vimeo.com/688342727

Τιμές εισιτηρίων: 12€ κανονικό – 9€ φοιτητικό, ανεργίας, πολυτέκνων

– Η προσέλευση του κοινού ξεκινά 40 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα της παράστασης.

Ολοκληρώνεται εφόσον συμπληρωθούν οι θέσεις και αφού ξεκινήσουν οι δράσεις. Κατόπιν έναρξης, οι θεατές δε θα επιτρέπεται να εισέρχονται στον χώρο των καθήμενων. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

"Sponsored links"

http://dancedays.gr/ | https://www.facebook.com/DanceDaysChania/ | https://www.instagram.com/dancedayschania_festival/

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live