15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Συνεχείς έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.-12 συλλήψεις σε Χανιά και Κίσαμο

Ημερομηνία:

Με την διαδικασία του αυτόφωρου συνελήφθησαν 12 άτομα σε παραλίες της Νέας Κυδωνίας, στην παλιά πόλη των Χανίων αλλά και στο Καστέλι Κισάμου για παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού και τουριστικής νομοθεσίας. Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο των συνεχών ελέγχων που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, λόγω και της τουριστικής περιόδου.

Ειδικότερα χθες :

Σε παραλίες του Δήμου Χανίων :  Σε ελέγχους από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Χανίων και του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων, συνελήφθησαν δύο Κινέζες για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων [κατελήφθησαν να προσφέρουν αισθητικές υπηρεσίες (μασάζ) σε λουόμενους έναντι χρηματικής αμοιβής στερούμενες σχετικής άδειας από την αρμόδια αρχή].
Επίσης συνελήφθησαν μία 29χρονη απο την Βουλγαρία και μία 19χρονη απο την Πολωνία για παράβαση υγειονομικών διατάξεων [κατελήφθησαν σε παραλία να διαθέτουν προς πώληση ευπαθή προϊόντα στερούμενες σχετικής άδειας από την αρμόδια αρχή και βιβλιαρίου υγείας].

Στην παλιά πόλη των Χανίων : Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 45 ετών, ένας 44χρονος Σέρβος και μία 53χρονη απο την Βουλγαρία για παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην Νέα Κυδωνία : Συνελήφθη μία 29χρονη Ελληνίδα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας για λειτουργία καταστήματος χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Στο Καστέλι Κισάμου : Απο την Τουριστική αστυνομία, συνελήφθησαν τρείς Έλληνες 28,42 και 63 για άγρα πελατών.

Όλοι οι συλληφθέντες θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ