ΣΥΝΚΑ: Θετικό το πρόσημο για το 2019, ρευστό το οικονομικό τοπίο για το λιανεμπόριο το 2020 | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Αύξηση των εσόδων  απορρόφηση της Α.Ε Βιδάλης και επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ  έκλεισε το οικονομικό έτος του 2019  για τον προμηθευτικό και καταναλωτικό συνεταιρισμό ΣΥΝΚΑ .

Η καθαρή θέση της επιχείρησης μέχρι το 31.12.2019 διαμορφώθηκε στα 18.122.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Δημήτρης Αλεξάκης:

"Sponsored links"

Οι πωλήσεις ξεπεράσαν τα 189 εκ. ευρώ η οποία ήταν μία αύξηση πάνω από 7%. Το μεγαλύτερο από αυτό οφείλεται στην πλήρη απορρόφηση της Βιδάλης Α.Ε. αλλά και μία ανάπτυξη 2,3% που είναι οργανική. Εκτός από τις πωλήσεις όλοι οι αριθμοδείκτες ήταν άκρως ικανοποιητική για ακόμη μια φορά.

Στην ετήσια γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σε ανοικτό χώρο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επιβάλλει η υγειονομική κρίση , ο αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού Δημήτρης Αλεξάκης επεσήμανε ότι για το 2020 καταγράφεται  ένα ρευστό και συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο λόγω της ραγδαίας εξέλιξης του covid-19  θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων  ενώ προς το παρόν, όπως τόνισε  δεν απαιτείται η  χρήση των χρηματοδοτικών εργαλείων  και των ευνοϊκών ρυθμίσεων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για την διασφάλιση  των θέσεων εργασίας και την διατήρηση της ρευστότητα του συνεταιρισμού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις