24.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Συντονισμός δράσεων για το δευτερεύον αποχετευτικό δίκτυο Κισσάμου

Ημερομηνία:

Ο βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης, συμμετείχε σήμερα σε σύσκεψη που συνεκλήθη στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης
Ο βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης, συμμετείχε χθες σε σύσκεψη που συνεκλήθη στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, σε συνέχεια της ερώτησης που κατέθεσε ο Μ.Βολουδάκης προς του συναρμόδιους Υπουργούς σχετικά με το δευτερεύον αποχετευτικό δίκτυο της Κισσάμου.
Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Δήμαρχος Κισσάμου κ.Γ.Μυλωνάκης,  ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κισσάμου κ.Θ.Σταθάκης και από πλευράς ΟΑΚ ο  Διευθύνων Σύμβουλος κ.Λ.Κοπάσης, ο Διευθυντής Υδραυλικών Έργων κ.Μ.Πατρελάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο συντονισμός των περαιτέρω ενεργειών, καθώς από τις απαντήσεις των συναρμοδίων Υπουργείων στην ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Μ.Βολουδάκης, προκύπτει ότι οι υπηρεσίες επιμένουν ότι οι δαπάνες οι σχετικές με το δευτερεύον αποχετευτικό δίκτυο (δίκτυο από τον κύριο αγωγό ως τα φρεάτια του Δήμου) δεν είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση κατασκευής του έργου. Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε το ζήτημα να τεθεί εκ νέου, ως αίτημα τροποποίησης της αρχικής συμβάσεως.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλειστό την Κυριακή το φαράγγι της Σαμαριάς λόγω των καιρικών συνθηκών

Κλειστό θα είναι το φαράγγι της Σαμαριάς την Κυριακή,...

Η κατοχική Ελλάδα και το Σήμερα

Το ενδιαφέρον των Γερμανών στράφηκε κυρίως στα Ελληνικά μεταλλεύματα,...