Συνωστισμός σκύλων

Κανένα σχόλιο

   Στην πίσω αυλή της βίλας Κούνδουρου μαζεύονται περί τα 100 σκυλιά ημερησίως από 05:00 π.μ. έως πολύ αργά το βράδυ. Οι ιδιοκτήτες τους τα γυμνάζουν μεγαλοφώνως τα διασταυρώνουν και τα βάζουν να παλεύουν αναμεταξύ τους.

   Η φασαρία και η ρύπανση είναι άνευ προηγουμένου. Στα μπαλκόνια δεν μπορούμε να καθίσουμε λόγω ηχορύπανσης και μυρωδιάς.

   Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε παρά τα παράπονά μας. Τι θα γίνουμε οι μόνιμοι κάτοικοι; Αυτά γίνονται στον πίσω προαύλιο χώρο της βίλας Κούνδουρου και όχι στο πάρκο. Η οποία βίλα έχει παραχωρηθεί για άλλες δραστηριότητες πολιτιστικές και όχι για «συνεύρεση» σκύλων.

"Sponsored links"

   Κρίμα για την αξία του σημαντικού αυτού διατηρητέου μνημείου.

   Οι αρμόδιοι τι μας απαντούν γι’ αυτό;

Κάτοικοι της περιοχής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live