23.8 C
Chania
Tuesday, October 1, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώνει σήμερα υποψηφιότητα για πρόεδρος ο Νίκος Φαραντούρης

Ημερομηνία:

Όπως είχε προαναγγείλει “Το Ποντίκι” από χθες, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης βρίσκεται κοντά στην ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες, σήμερα Τρίτη, με ένα σύντομο βίντεο.

Η απόφαση του Έλληνα ευρωβουλευτή και καθηγητή ευρωπαικού δικαίου και δικαίου ενέγειας έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και να μπει “σφήνα” στις υποψηφιότητες Κασσελακη – Πολάκη – Φάμελλου, δημιουργώντας νέο ενδιαφέρον στην εσωκομματική κούρσα.

Σε χθεσινές του δηλώσεις σε τηλεοπτικό πάνελ στον Αντ1 είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει τελικά στην κατάθεση υποψηφιότητας, παρότι το τελευταίο διάστημα η εκλογή του σε σημαντικές θέσεις ευθύνης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Μόνιμη Αντιπροσωπια ΕΕ – ΗΠΑ, Διοικητικό Συμβούλιο του Spinelli Group κ.α.) φάνηκε να απομακρύνει το ενδεχόμενο ανάμειξης του στα εσωκομματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τελική απόφαση ελήφθη μετά την παρότρυνση σημαντικού αριθμού μελών της Κεντρικής Επιτροπής και κορυφαίων στελεχών.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Του Στρατή Παπαμανουσάκη

Του Στρατή Παπαμανουσάκη «Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια, ´Ως λυτρωθείσα των...

Γιορτή Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Κληρονομιάς για την Ψυχή των Σφακίων | Φωτός

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη Γιορτή Περιβάλλοντος, Πολιτισμού...

Παρουσία και …απουσίες με νόημα (;) στην ομιλία Ανδρουλάκη στα Χανιά

Ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος...