Οι Οργανώσεις μελών Παλιάς Πόλης και Νέας Χώρας ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΒΕΑ και την απώλεια θέσεων στάθμευσης από τους ποδηλατόδρομους

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση Οργανώσεων μελών Παλιάς Πόλης και Νέας Χώρας του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της μεταβίβασης του ακινήτου της ΑΒΕΑ στον δήμο Χανίων. Η  προσπάθεια της δημοτικής αρχής, σε συνεργασία με την πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων, έφερε το ευχάριστο αποτέλεσμα της απόκτησης από τον Δήμο Χανίων ενός τόσο σημαντικού αλλά και αναγκαίου για τους δημότες και τους επισκέπτες ακίνητο. Την περίοδο που όλα τσιμεντοποιούνται η διασφάλιση χώρων πρασίνου και αθλητισμού ειδικά σε τόσο εμβληματικά σημεία έχει τεράστια αξία.

Με την ολοκλήρωση της αξιοποίησης του ακινήτου θα δικαιωθούν οι αγώνες και οι διεκδικήσεις των κατοίκων – επαγγελματιών της Παλιάς Πόλης και της Νέας Χώρας, μία εξέλιξη που αποδεικνύει πως κανένας αγώνας και καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη, ακόμα και όταν όλα τα δεδομένα προδιαθέτουν για το αντίθετο. Επίσης εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων στον ιστό της πόλης, αλλά ταυτόχρονα εκφράζουμε την ανησυχία μας για το πώς θα διασφαλιστούν άμεσα θέσεις στάθμευσης τουλάχιστον αντίστοιχες με αυτές που οι ποδηλατόδρομοι κατήργησαν.

"Sponsored links"

Η ολοκλήρωση του σχεδιασμού με τους περιφερειακούς χώρους στάθμευσης και την δρομολόγηση μικρών λεωφορείων για την μετακίνηση των δημοτών και των επισκεπτών καθίσταται πλέον άμεση προτεραιότητα. Ανησυχούμε για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του ευρύτερου σχεδιασμού και ευελπιστούμε να προχωρήσει άμεσα, ώστε οι δυσκολίες της πολυπόθητης και πολύ αναμενόμενης τουριστικής σεζόν να μην συμπεριλαμβάνουν επιπλέον δυσκολίες.

Οι Οργανώσεις μελών Παλιάς Πόλης και Νέας Χώρας

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live