ΣΥΡΙΖΑ: Να μην μειωθούν οι οικίσκοι για τους σεισμόπληκτους

Κανένα σχόλιο

Στη Βουλή φέρνουν με αναφορά τους την απόφαση για μείωση του αριθμού των οικίσκων στους σεισμόπληκτους οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης, Σωκράτης Βαρδάκης και Χάρης Μαμουλάκης. Συγκεκριμένα καταθέτουν το σημερινό επείγον αίτημα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος προς τον Υπουργό Υποδομών σύμφωνα με το οποίο η Γεν. Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών αποφάσισε με έγγραφο της ότι «ο αριθμός των οικίσκων που πρόκειται τελικά να παραχωρηθούν στο Δήμο θα είναι μειωμένος κατά 25 οικίσκους», και επισημαίνεται ο σοβαρός κίνδυνος που δημιουργείται «ένας σημαντικός αριθμός αστέγων σεισμόπληκτων συμπολιτών μας – περί τα 90 έως 100 άτομα – να μην μπορέσει να φιλοξενηθεί στους προκάτ οικίσκους παρά τη διαπιστωμένη αναγκαιότητα φιλοξενίας τους».

Οι βουλευτές ζητούν απάντηση και τις άμεσες ενέργειες του Υπουργού Υποδομών τόσο για να μην υπάρξει μείωση του αριθμού των οικίσκων, όσο και για την άμεση αποκατάσταση των σεισμόπληκτων πολιτών.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live