ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Η πρότασή του για συμμετοχή των έξι πολιτικών αρχηγών προσκρούει στην ίδια διάταξη δημοσίων συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων

Κανένα σχόλιο

“Υποκριτική” χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη δήλωση του πρωθυπουργού κατηγορώντας τον ότι εμφανίζεται εναντίον του διχασμού τον οποίο ο ίδιος προκάλεσε με την απαγόρευση των συναθροίσεων και την προαναγγελία συλλήψεων πολιτικών αρχηγών. Επίσης, του επισημαίνουν ότι με την πρότασή του οι έξι αρχηγοί υπό την ΠτΔ να αποδώσουν τιμή στο Πολυτεχνείου προκαταλαμβάνει τη στάση της Προέδρου, ενώ για την ουσία της πρότασης απαντούν ειρωνικά ότι προσκρούει στη διάταξη της κυβέρνησης για τις συναθροίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Μητσοτάκης σε ένα κρεσέντο υποκρισίας και αφού έχει αναστείλει το Σύνταγμα με απαγόρευση συναθροίσεων πανελλαδικά και έχει απειλήσει κόμματα και φορείς με συλλήψεις αν τιμήσουν συμβολικά τη μνήμη της επετείου του Πολυτεχνείου, μιλάει τώρα εναντίον του διχασμού. Του διχασμού που ο ίδιος δημιούργησε. Και για ακόμη μία φορά προαναγγέλλει και μάλιστα δημόσια τη στάση και τη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας, μη αντιλαμβανόμενος ότι ο θεσμός του Αρχηγού του κράτους δεν είναι επικουρικός στο ρόλο της κυβέρνησης.  

"Sponsored links"

Ωστόσο, η πρότασή του για τη συμμετοχή των έξι πολιτικών αρχηγών από κοινού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσκρούει στην ίδια διάταξη δημοσίων συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων, την οποία η κυβέρνησή του ανακοίνωσε. Ο φαρισαϊσμός του κ. Μητσοτάκη ξεπερνά πλέον κάθε φαντασία”.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live