Συχνότερη παράβαση στην Κρήτη η υπερβολική ταχύτητα

Κανένα σχόλιο

Η υπερβολική ταχύτητα ήταν η συχνότερη παράβαση που βεβαιώθηκε στην Κρήτη από την ΕΛΑΣ στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή μετακίνηση οχημάτων και πολιτών.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου ελέγχθηκαν συνολικά 6.498 οχήματα και βεβαιώθηκαν 1.716 παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εξής παραβάσεις:

"Sponsored links"

Υπερβολική ταχύτητα 443, μη χρήση προστατευτικού κράνους 140, μη χρήση ζώνης ασφαλείας 79, οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος 52, χρήση κινητού τηλεφώνου 62, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα 13, αντικανονικό προσπέρασμα 19, αντικανονικοί ελιγμοί 31, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη 44 και λοιπές παραβάσεις 959.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live