17.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

Σχόλια στην τοπική επικαιρότητα

Ημερομηνία:

Οι Γερμανοί ξεπέρασαν  τα  εσκαμμένα σε θράσος και προκλητικότητα
Εγώ ξέρω, ειδικά, στην περίπτωση των Γερμανών, που τόσα έκαναν και κάνουν σε βάρος μας, ότι, η «σιωπή είναι χρυσός» και ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

Αντίθετα η Γερμανική κυβέρνηση μεθοδεύει παιγνίδια «εν ου παιχτείς» σε βάρος της ιστορικής μνήμης ενός λαού στον οποίο επέβαλλαν την πιο στυγνή τυραννία και υπέστη τα πάντα από τους πατεράδες των σημερινών μεθοδευτών της «παγαποντιάς».

Καλεί και φιλοξενεί δημοσιογράφους, στους οποίους εμφυσά τις δικές της απόψεις, περί των αποζημιώσεων που οφείλουν, για τα εγκλήματά τους σε βάρος της Ελλάδας.

Ορισμένοι εξ’ αυτών φιλοξενούν στα έντυπα τους τις δηλώσεις, Γερμανών κυβερνητικών στελεχών που προκαλούν και προσβάλουν τη μνήμη των ηρωικών θυμάτων της Γερμανικής κατοχής.

Τέτοια ποταπή συμπεριφορά ούτε οι αμερικανοί, ούτε κανείς άλλος, ετόλμησε σε βάρος της χώρας μας και του λαού μας.

Κι όλα αυτά την ώρα που έχουν επιβάλλει καθεστώς αποικίας και ευθύνονται με τις πολιτικές που υπαγορεύουν για τα σημερινά δεινά μας.

Γενικότερο σχέδιο
Βέβαια οι Γερμανοί έχουν αρπάξει την ευκαιρία και κάνουν τα πάντα για την άλωση της σκέψης και προσαρμογή της συμπεριφοράς μας στα νέα δεδομένα που επιβάλουν.

Έτσι βλέπει κανείς με έκπληξη, καθημερινά στην ΝΕΡΙΤ, Γερμανικά σήριαλ και ταινίες απροκάλυπτης προπαγάνδας που προσβάλουν την νοημοσύνη μας.

Όλα αυτά ΕΩΣ ΠΟΤΕ;

Νίκος Α

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ