31.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

“Σωκράτης Τώρα” για τη στήριξη του “Ορίζοντα”

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» στηρίζει οικονομικά και ηθικά, παιδιά από τα Χανιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και επιβάλλεται να νοσηλευτούν σε νοσοκομειακές μονάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Απλώνει όμως τη δράση του και ανοίγει την αγκαλιά του και σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, που πάσχουν από καρκίνο, παρέχοντάς τους οποιουδήποτε είδους βοήθεια.

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκόρωνα υποδέχονται στα Χανιά τον Γιάννη Σιμωνίδη, ο οποίος έχουμε την τιμή να ανεβάσει τη θεατρική παράσταση «Σωκράτης Τώρα», με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη Χανιωτών που πάσχουν από καρκίνο.

Μετά από επιτυχή κύκλο 300 παραστάσεων σε 15 χώρες συνεπαίρνοντας χιλιάδες άτομα o παγκοσμίου φήμης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Γέιλ και βραβευμένος με ΕΜΥ ηθοποιός Γιάννης Σιμωνίδης, έρχεται στα Χανιά για να ξαναζωντάνευει την ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ στο θέατρο Κρεμαστός στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου.

Για το θέμα θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου το Σάββατο 3/08/2013 και ώρα 1:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ΑΚΑΛΗ (Κισσάμου 55).

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ