Σωματείο Επισιτισμού: Όλοι στο ΕΒΕΧ στις 10 το πρωί στη διαμαρτυρία μας στον Υπουργό Τουρισμού – «Κανείς μόνος του στην κρίση»

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Επισιτισμού καλεί σε συμμετοχή στην κινητοποίηση έξω από το Επιμελητήριο Χανίων στις 10 το πρωί, κατά την έλευση του Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Το Δ.Σ. του Σωματείου Επισιτισμού χαιρετίζει τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για κοινή σύσκεψη με στόχο  να γίνει πράξη το σύνθημα : “κάνεις μόνος του στην κρίση», να οργανωθεί επιτροπή αλληλεγγύης, να οργανωθεί η παρέμβαση απέναντι στην εργοδοσία ,την τοπική Διοίκηση και την κυβέρνηση ώστε να προστατευτούν οι άνεργοι και οι εποχιακά εργαζόμενοι. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν αντιπρόσωποι των σωματείων Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Κατασκευών, Τροφίμων και Ποτών Ν. Χανίων.

"Sponsored links"

Τα σωματεία που συντονιστήκαμε στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα σωματεία που έχουν στην δύναμη τους εποχικά εργαζόμενους σε κοινή συμπόρευση ώστε να μην πληρώσουμε οι εργαζόμενοι τις συνέπειες της νέας οικονομικής κρίσης.

Η συνεχής πίεση πανελλαδικά με πολύπλευρες δράσεις από τα ίδια τα σωματεία αλλά και οι αγώνες μας από ότι φαίνεται φοβίζουν την κυβέρνηση για  αυτό το λόγο έβγαλαν από το συρτάρι τους νόμο της Χούντας από το 1971 για τον περιορισμό και την περιστολή των διαδηλώσεων. Στόχος  τους είναι το να μας γεμίσουν με ποινικές ευθύνες και να προκαλέσουν τον φόβο του κόσμου ώστε να μην διεκδικήσει τα αυτονόητα.

Το Δ.Σ του Σωματείου Επισιτισμού Ν. Χανίων καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να μαζικοποιήσουν τον αγώνα τους , η δίκαιη οργή και αγανάκτηση να μετατραπεί σε οργανωμένο αγώνα ,απέναντι σε όσους φορτώνουν στις πλάτες μας τις συνέπειες της νέας οικονομικής κρίσης. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Οι παραχωρήσεις της κυβέρνησης είναι αποτέλεσμα της κινητοποίησης χιλιάδων εργαζομένων σε όλη την χώρα. Ο αγώνας δεν κρίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες των Υπουργείων , δεν παρακαλάμε κανένα Υπουργό που είναι ή ήταν στην κυβέρνηση για ελεημοσύνη! Εμείς δίνουμε ζωή στην λεγόμενη «βαριά» βιομηχανία του Τουρισμού. Με την δουλειά των εργαζομένων τα προηγούμενα χρόνια έσπαγαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΤΑ ΜΑΣ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Απαιτούμε:

  • ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΣΕ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΣ
  • ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
  • ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ
  • ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΣΕΣ ΕΓΙΝΑΝ
  • ΑΚΥΡΩΣΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΕ ΔΕΗ ,ΝΕΡΟ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΦΟΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
  • ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
  • AΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/7ΣΤΙΣ 10Π.Μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις