20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Σύγχυση: Τελικά, θα κάνει γάμο στην Κρήτη ο Κασσελάκης;

Ημερομηνία:

Στη μάχη των ευρωεκλογών ο καθένας ρίχνει ότι καλύτερο διαθέτει. Εάν είναι νεόκοπος Πολιτικός Αρχηγός όμως, που έναν χρόνο πριν τον ήξεραν ελάχιστοι ακόμα και στο νυν κόμμα του, πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο. Αυτή είναι η περίπτωση Κασσελάκη που μέσα σε νεανικό ενθουσιασμό αποφάσισε να γνωρίσει από κοντά 29 νησιά σε δέκα μέρες μαζί με το ναύαρχο Αποστολάκη. Τα κύματα όμως τον κράτησαν καθηλωμένο στην Αστυπάλαια.

Ο Στέφανος αποφάσισε να περάσει δημιουργικά τον χρόνο ζητώντας από τον απλό κόσμο να επικοινωνήσει μαζί του μέσω Instagram στέλνοντας ερωτήσεις. Ακόμα κι αν συνολικά οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνται ελάχιστα με το Insta, δεν ισχύει το ίδιο για τους 17-30 χρόνων. Κι αυτό το ξέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Εντελώς τυχαία τον ρώτησε κι ο Γιώργος Λιάγκας:

Πρόεδρε, θα καλέσεις τον πρωθυπουργό στον γάμο σου;

Σ’ αυτή την κατεξοχήν πολιτική ερώτηση, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν απόλυτος. Όχι, δεν θα τον καλέσει γιατί ο γάμος είναι για συγγενείς και φίλους, είπε και με μπέρδεψε.

Γιατί σε άλλη συνέντευξη έκανε σαφές πως δεν θα ξαναπαντρευτεί στην Ελλάδα- απλά θα κάνει ένα μεγάλο πάρτι στην Κρήτη για συγγενείς και φίλους με αφορμή τον γάμο που έκανε στις ΗΠΑ. Τελοσπάντων, δική του δουλειά, ας παντρεύεται όσο συχνά θέλει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ