24.8 C
Chania
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026

Σύλληψη 60χρονου για παράνομο οπλισμό στο Δήμο Κισσάμου

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη ενός 60χρονου ημεδαπού προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά, μετά από έρευνα στην οικία του σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου που αποκάλυψε την κατοχή παράνομου οπλισμού.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες, 25 Μαΐου 2026, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, οι οποίοι διενήργησαν στοχευμένη έρευνα στην οικία του 60χρονου κατόπιν σχετικής πληροφορίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν σημαντική ποσότητα όπλων και πυρομαχικών. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 182 φυσίγγια, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, ένα κυνηγετικό όπλο, καθώς και ένας μπαλτάς και ένα μαχαίρι.

Ο 60χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Η προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, το οποίο διερευνά τόσο την προέλευση του οπλισμού όσο και τις συνθήκες κτήσης του.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσκεψη-γνωριμία στο Απολιθωμένο Δάσος Σταυρού Ακρωτηρίου διοργανώνει η Π.Ε.Σ.ΕΚ. Χανίων

Η Π.Ε.Σ.ΕΚ. Χανίων διοργανώνει επίσκεψη στο Απολιθωμένο Δάσος Σταυρού Ακρωτηρίου στις 21 Ιουνίου 2026. Με την καθοδήγηση του καθηγητή Εμμανουήλ Μανούτσογλου.

Συνάντηση Σημανδηράκη – Μαρινάκη στο Δημαρχείο Χανίων για τον νέο Δημοτικό Κώδικα

Συνάντηση Σημανδηράκη – Μαρινάκη στα Χανιά για τον νέο Δημοτικό Κώδικα. Συζήτηση για θεσμική θωράκιση Δήμων, πόρους και συντονισμό της αυτοδιοίκησης στην Κρήτη.

Παρέμβαση Αλεξάκη στην Μπολόνια: Η Περιφέρεια Κρήτης στην πρώτη γραμμή για την ανθεκτικότητα των υδάτινων πόρων

Ο Γιώργος Αλεξάκης ανέδειξε στη Μπολόνια τον ρόλο των Περιφερειών για την κλιματική αλλαγή. Παρουσίασε το Σχέδιο Προσαρμογής της Κρήτης και τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση ενισχύσεων στους νέους αγρότες – Πλήρης απαξίωση του προγράμματος

Ο Μανόλης Χνάρης κατέθεσε ερώτηση για τις καθυστερούμενες πληρωμές σε 13.888 νέους αγρότες. Το 67,8% των αρχηγών εκμεταλλεύσεων είναι άνω των 55 ετών, όταν στην ΕΕ το ποσοστό είναι 57,6%.