29.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Νομού Χανίων: Απαιτείται παρέμβαση Πρωθυπουργού για το θέμα των Φορολογικών Δηλώσεων

Ημερομηνία:

Κύριοι, δεν ξέρω αν  μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει να υπολειτουργεί ή να μην λειτουργεί καθόλου,  το λειτουργικό σύστημα Taxis πάνω στο οποίο:

α) βασίζεται η εργασία όλων των λογιστών φοροτεχνικών της Ελλάδας και

β) βασίζεται όλη η φορολογική πολιτική της Χώρας.

Επειδή το θέμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και για αποφυγή της κάθε είδους γελοιοποίησης των διαδικασιών, αν δεν μπορεί να βγάλει άκρη το Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να επέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να προβείτε άμεσα στις εξής ενέργειες:

Α)  Να διορθώστε άμεσα το λειτουργικό σύστημα της Γ.Γ.Π.Σ.

Β) Να προβείτε άμεσα, τώρα, στην επαναπροσδιορισμό των ημερομηνιών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των πολιτών και να ακυρώστε άμεσα την υποχρέωση υποβολής μηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων μήπως και αποφευχθεί η κατάρρευση των πάντων.

Στις παραπάνω προτάσεις πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή επειδή αυτές προέρχονται από επαγγελματίες που εργάζονται από το πρωί έως και μετά τα μεσάνυκτα,  άρα από γνώστες της κάθε λεπτομέρειας του προβλήματος και εξ αυτού του λόγου σας προειδοποιούν.

Όσο για το αν προλαβαίνουν να υποβληθούν 4.000.000 δηλώσεις σε 18 ημέρες (με τις Κυριακές και τα ξημερώματά τους) το αφήνουμε στην δική σας κρίση.

Η  μη επίδειξη ΑΜΕΣΗΣ  προσοχής  στα προαναφερόμενα ή η συνέχιση της εξευτελιστικής και αηδιαστικής πρακτικής της ανακοίνωσης λύσεων την τελευταία στιγμή,  [υποθάλποντας έτσι ένα νοσηρό κλίμα που έπρεπε να έχει εξαφανισθεί  πολλά χρόνια πριν από την Χώρα μας], θα δημιουργήσει εκρηκτικές και σίγουρα ζημιογόνες  καταστάσεις για όλους μας.

Ελπίζουμε, κάποια στιγμή, να ακούγετε ΚΑΙ η γνώμη αυτών που εργάζονται και βιώνουν στην πράξη τα όσα συμβαίνουν σ’ αυτήν την χώρα.

Η αλήθεια είναι ότι ελπίζουμε.

Μ  ε    ε  κ  τ  ί  μ  η  σ  η

εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος: Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος
Ο Αντιπρόεδρος : Κυπραίος Κωνσταντίνος
Ο Γραμματέας: Κελάκης Μιχαήλ
Ο Ταμίας: Παπαδάκης Ιωάννης
Το Μέλος: Πετράκης Νικόλαος

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ