13.7 C
Chania
Πέμπτη, 26 Μαρτίου, 2026

Σύλλογος Επιχειρηματιών Εστίασης Ν. Χανίων: Τώρα μπορούμε να απαλλαγούμε από την ΑΕΠΙ

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Εστίασης ν. Χανίων ενημερώνει τα μέλη του ότι κατόπιν συνάντησης της Προέδρου του Συλλόγου κ. Άννας Σαματά με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΠΑΣΚΕΔΙ, κ. Χατζηπέτρο, τα μέλη του Συλλόγου θα μπορούν να απαλλαγούν από τις ΑΕΠΙ, GEA και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, κάνοντας χρήση του τεράστιου ρεπερτορίου και των εγγράφων δημόσιας εκτέλεσης μουσικής που παρέχει ο ΠΑΣΚΕΔΙ.

Στα έγγραφα περιλαμβάνονται η χρήση τηλεόρασης καθώς και οι live εμφανίσεις καλλιτεχνών.

Αυστηρή προϋπόθεση οι επαγγελματίες να είναι μέλη του Συλλόγου Επιχειρηματιών Εστίασης Ν. Χανίων.

Να σημειώσουμε ότι η εγγραφή στον Σύλλογο είναι δωρεάν και η ετήσια συνδρομή 25,00€ ενώ η ετήσια Συνδρομή για το ΠΑΣΚΕΔΙ είναι 148,00€

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο estiasichania@yahoo.gr ή στο τηλ 6988857438

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με λιτότητα οι εορτασμοί για την 25η Μάρτιου στον Δήμο Πλατανιά λόγω καιρού

Με λιτότητα και χωρίς παρελάσεις λόγω καιρού οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στον Δήμο Πλατανιά. Ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης κατέθεσε στεφάνια σε Βουκολιές και Κολυμπάρι.

Με ιδιαίτερη τιμή και σεβασμό η Μείζων Αντιπολίτευση του Δήμου Καντάνου – Σελίνου τίμησε την 25η Μαρτίου

Η Μείζων Αντιπολίτευση του Δήμου Καντάνου – Σελίνου τίμησε την 25η Μαρτίου με καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα Κουντούρας, Ροδοβανίου και Παλαιοχώρας.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ απέκλεισε τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) ανακοίνωσε την Πέμπτη (26/3)...

Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη – Την είχαν βιάσει ομαδικά και κατέληξε τετραπληγική

Σε ηλικία 25 ετών πέθανε η Νοέλια Καστίγιο Ράμος, η οποία βιάστηκε...