Σύλλογος Εργαζομένων στην Τ.Α.: Ψήφισμα για τη δίωξη των συμπολιτών μας για τη συμμετοχή τους στην πορεία διαμαρτυρίας της 28ης Οκτωβρίου 2011

Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Χανίων, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δίωξη των συμπολιτών μας για τη συμμετοχή τους στην πορεία διαμαρτυρίας της 28ης Οκτωβρίου 2011, την άγρια καταστολή, τις συλλήψεις και τους τραμπουκισμούς των κατασταλτικών δυνάμεων στα στελέχη και τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ έξω από το Υπουργείο Εργασίας, την επίταξη και πολιτική επιστράτευση πριν λίγες μέρες των απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σήμερα των ναυτεργατών.

Το δόγμα της μηδενικής ανοχής, που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση με  πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου, με παραβιάσεις του Συντάγματος, με την ποινικοποίηση των απεργιών, με συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζομένων στην προσπάθεια της να επιβάλλει με κάθε τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική της, θυμίζουν περιόδους πολιτικής ανωμαλίας, τις οποίες ο λαός τις έχει ανατρέψει ανεπιστρεπτί.

Η ποινικοποίηση των συνδικαλιστικών και κοινωνικών αγώνων και ο δρόμος του αυταρχισμού, που έχει επιλέξει η κυβέρνηση, πρέπει να προβληματίσει τον ελληνικό λαό, που πλήττεται από αυτή την πολιτική.

"Sponsored links"

Μοναδική απάντηση είναι η οργανωμένη μαζική συλλογική δράση των εργαζομένων μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις