“ΣύνΑΘΛΟ”: O Χανιώτης Γ. Κλεινάκης διανυει 210 χιλμ μέσω ποδηλάτου, ορειβασίας και κοπηλασίας για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου “Συνάνθρωπος”

Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη χαρά έπειτα από καιρό η ομάδα στήριξης “Συνάνθρωπος” ανακοινώνει την πρώτη φιλανθρωπική-αθλητική δράση του 2021.

Η αθλητική δράση «ΣύνΑΘΛΟ», η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή ενός αθλητή και θα λάβει χώρα εντός του πρώτου 15νθημέρου του Ιουνίου 2021, έχει σκοπό να μεταδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού και θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση των δράσεων του Σωματείου.

Με το σύνθημα «ΠΟΔΗΛΑΤΩ-ΟΡΕΙΒΑΤΩ-ΚΟΠΗΛΑΤΩ» και μεταφέροντας το μήνυμα του εθελοντισμού, ο Χανιώτης αθλητής, Γιώργος Κλεινάκης, θα επιχειρήσει να διανύσει με την βοήθεια των ποδιών του, ενός ποδηλάτου και ενός SUP, μία απόσταση 210 χλμ,ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή:

"Sponsored links"

1η ΗΜΕΡΑ

Εκκίνηση από τα Χανιά και διαδρομή με το ποδήλατο μέχρι τον Ομαλό-εν συνεχεία πεζοπορία μέχρι το καταφύγιο Κατσιβέλι και διανυκτέρευση

Απόσταση περίπου 60χλμ.

2η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από το καταφύγιο Κατσιβέλι πεζή και πορεία προς τις Ρουσιές – αναχώρηση από τις Ρουσιές και άφιξη στα Σφακιά με ποδήλατο( κατάβαση) και διανυκτέρευση

Απόσταση περίπου 40χλμ.

3η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από τα Σφακιά με SUP ( όρθια σανιδοκωπηλασία) και πορεία προς ΓΑΥΔΟ και διανυκτέρευση (αν ο καιρός δεν το επιτρέπει η διαδρομή θα τροποποιηθεί και θα διανυθεί η απόσταση από Σφακιά προς Παλαιόχωρα)

Απόσταση περίπου 40χλμ

"Sponsored links"

4η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από τη ΓΑΥΔΟ με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία) με προορισμό την Παλαιόχωρα και διανυκτέρευση

Απόσταση περίπου 50χλμ.

5η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από την Παλαιόχωρα προς τον Ταυρωνίτη με ποδήλατο, απόσταση περίπου 50χλμ και από εκεί αναχώρηση για το Παλιό Λιμάνι των Χανιών με SUP  (όρθια σανιδοκωπηλασία), που θα είναι και ο τερματισμός

Απόσταση περίπου 20χλμ..

Η αθλητική –φιλανθρωπική δράση «ΣΥΝΑΘΛΟ» πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και με την υποστήριξη των Δήμων Σφακίων, Γαύδου, Παλαιόχωρας, Πλατανιά, Χανίων, του Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ (Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα Ναυτικού Ομίλου Χανίων) και του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας».

Επιχειρήσεις και πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν την φιλανθρωπική αθλητική δράση, μπορούν να δηλώσουν μέσα από την παρακάτω φόρμα δήλωσης συμμετοχής το ποσό της δωρεάς που επιθυμούν να προσφέρουν.

Μπορείτε να δείτε τη φόρμα πατώντας ΕΔΩ.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις