16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Σύντομος Οδηγός για Οικονομία σε Ενέργεια και Φυσικό Αέριο

Ημερομηνία:

Αν αναζητάτε τρόπους να κάνετε οικονομία σε ρεύμα και φυσικό αέριο, παρακάτω θα βρείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας λύσουν τα χέρια.

Πώς να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια

Υπάρχουν μερικά βήματα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να μειώσετε τη μέση κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση αποδοτικότερων συσκευών, την αντικατάσταση παλαιών συσκευών και την αποφυγή σπατάλης ισχύος απενεργοποιώντας τις αχρησιμοποίητες συσκευές.

Πώς να εξοικονομήσετε αέριο

Υπάρχουν επίσης πράγματα που μπορείτε να κάνετε για περισσότερη οικονομία στο φυσικό αέριο, όπως να αναβαθμίσετε τις συσκευές αερίου σας σε πιο αποδοτικά μοντέλα ή να εγκαταστήσετε έναν έξυπνο θερμοστάτη για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τη χρήση και να έχετε περισσότερο έλεγχο στην κεντρική θέρμανση που τροφοδοτείται με φυσικό αέριο.

Πώς να εξοικονομήσετε ενέργεια

Οι παρακάτω συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε φυσικό αέριο και ηλεκτρισμό για το σπίτι σας.

1.    Απενεργοποιήστε τις συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε

Απενεργοποιήστε τις συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε για να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα. Χρησιμοποιήστε πρίζες που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν μέσω του τηλεφώνου σας, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει τις μη χρησιμοποιημένες συσκευές.

2.    Εγκαταστήστε έναν έξυπνο θερμοστάτη

Οι έξυπνοι θερμοστάτες μπορούν να κάνουν τη θέρμανση σας πιο αποτελεσματική μόνο με τη θέρμανση των δωματίων που χρησιμοποιείτε.

Μαθαίνουν πόσος χρόνος χρειάζεται για τη θέρμανση του σπιτιού σας, ώστε να μπορούν να ρυθμίζουν τη σωστή θερμοκρασία ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Μπορείτε επίσης να τους ελέγχετε από το τηλέφωνό σας, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα κι αν είστε έξω θα μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία για να μη γυρίσετε ποτέ σε κρύο σπίτι.

3.    Κάντε έρευνα αγοράς και επιλέξτε φθηνότερο ρεύμα και φυσικό αέριο

Μια έξυπνη επιλογή μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, γι’ αυτό η έρευνα αγοράς είναι απαραίτητη αν αναζητάτε τρόπους για περισσότερη οικονομία σε ρεύμα και φυσικό αέριο. Αναζητήστε πακέτα και προσφορές, όπως αυτές που υπάρχουν στο www.revmaenergy.store και επιλέξτε την ιδανικότερη για εσάς.

"google ad"

Φωτογραφία: pxhere.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...