Σύσκεψη ανάπτυξης του αθλήματος του Κρίκετ και στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος του Κρίκετ και στα Χανιά, σήμεραΤρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10.30, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν: O Aντιπεριφερειάρχης Χανίων, κος Απόστολος Βουλγαράκης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, κος Μανώλης Αδοντάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, κος Ιωσήφ Νικήτας, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, κος Στυλιανός Γούστης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, κος `Οθωνας Νικήτας, ο Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, κος Αναστάσιος Μανούσης, Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, κος Μανώλης Γιαννούλης, το Μέλος του Δ.Σ. της `Ενωσης Ξενοδόχων, κος Γιώργος Μαθιουλάκης, ο Πρόεδρος του υπό σύσταση Αθλητικού Ομίλου Σούδας, κος Νίκος Φουρναράκης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/νσης Β/θμιας και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και ειλικρινές ενδιαφέρον για την διάδοση του αθλήματος στην Π.Ε. Χανίων. Για το λόγο αυτό προτάθηκε, σε πρώτη φάση, η Π.Ε. Χανίων, σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, να προχωρήσει στην διαδικασία ανεύρεσης ανοικτού χώρου, στα όρια του Δημοτικού Διαμερίσματος Σούδας και σε δεύτερη φάση να υπάρξει συνεργασία της Π.Ε. με τον Δήμο Πλατανιά για χώρο στο αεροδρόμιο του Μάλεμε. Παράλληλα, δεδομένου ότι τηρούνται οι προϋποθέσεις του αθλήματος, αυτό να ενταχθεί στο Σχολικό Πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιείται στα τέλη Απριλίου στα Χανιά. Από την μεριά της, η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ αντιλαμβανόμενη την δυναμική του αθλήματος και στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης του αθλητισμού τουρισμού, κατέθεσε την αμέριστη συμπαράσταση της στην ανάληψη Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων διοργανώσεων στην πόλη μας, με στόχο να γίνουν τα Χανιά, πόλος έλξης εκατοντάδων αθλητών και αθλητικών παραγόντων. O Σύλλογος Ξενοδόχων Χανίων έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του αθλήματος στα Χανιά, καθώς το γεγονός αυτό θα αποτελέσει μοχλό της τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του νομού μας. Τέλος έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων και των εκπροσώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live