Σώθηκε Χανιώτισσα με απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων – Διέγραψε το χρέος της αφού λόγω κρίσης “δεν αναμένεται βελτίωση των οικονομικών της”

Κανένα σχόλιο

Απόφαση-σωτηρίας για μία Χανιώτισσα εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Χανίων, που όρισε “μηδενικές καταβολές” για χρέη 11.554,14 ευρώ, για αγορά  αυτοκινήτων, που είχε η ίδια σε τράπεζα και εξαιρεί, από  την εκποίηση τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας, περιουσιακά στοιχεία (αυτοκίνητα), με τη συνδρομή της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Αναλυτικά επί του περιεχομένου της απόφασης:

Πρόκειται για οφειλέτρια 42 ετών, άγαμη και άνευ τέκνων, εργαζόμενη ως τετράωρη ιδιωτική υπάλληλος, με πολλά προβλήματα υγείας.

"Sponsored links"

Εισοδήματα που διαθέτει η οφειλέτης:

Η οφειλέτρια είναι μισθωτή, με μέσω μηνιαίο μισθό 650 ευρώ.

Περιουσιακά στοιχεία:

-Δεν έχει στην κατοχή της κάποιο ακίνητο, φιλοξενείται στο σπίτι της μητέρας της.

-Διαθέτει δύο οχήματα, με παρακράτηση.

Επί των παραπάνω, το Δικαστήριο των Χανίων, και αφού έλαβε υπόψη του την γενικότερη οικονομική ύφεση, την ανεπάρκεια εισοδήματος, για κάλυψη των βασικών βιοτικών αναγκών της αιτούσας, με την απόφαση του, όρισε:

-Δέχεται την αίτηση,

-Εξαιρεί από την εκποίηση τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσας, περιουσιακά στοιχεία (αυτοκίνητα) της αιτούσας,

-Ορίζει μηδενικές καταβολές, ΟΡΙΣΤΙΚΆ, για τη ρύθμιση των οφειλών της αιτούσας κατ άρθρο 8 παρ.5 ν.3869/2010.

"Sponsored links"

-Δεν ορίζει νέα δικάσιμο, μετά την πάροδο τριών ετών, καθώς έκρινε ότι δεν αναμένεται βελτίωση των οικονομικών της οφειλέτριας.

Τέλος, ως πιστοποιημένη Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καλεί τους καταναλωτές, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους και επιθυμούν ρύθμιση, εξωδικαστικά, ή με τον ν.4605/2019 (ηλεκτρονική πλατφόρμα) είτε να επισκεφθούν τα γραφεία της Ένωσης, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες: 09.00-13.00, ή να επικοινωνήσουν:

Δ/νση: Πλατ.1866 αρ.2   731 00 Χανιά ,Τηλ. : 282109266 -2821092306- Φαξ : 2821092306- e-mail: epkxan@gmail.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις