Σώος εντοπίστηκε ο Αυστριακός τουρίστας στο φαράγγι της Σαμαριάς

Κανένα σχόλιο

Σώος εντοπίστηκε και βοηθήθηκε από διασώστες της ΕΜΑΚ ο τουρίστας από την Αυστρία ο οποίος εγκλωβίστηκε σε δύσβατο σημείο στην Αγία Ρουμέλη Χανίων πλησίον του Φαραγγιού της Σαμαριάς, χθες το απόγευμα.

Για τον εντοπισμό του επιστρατεύτηκαν 10 διασώστες της Π.Υ όμως λόγω της επικινδυνότητας και του δύσβατου του συγκεκριμένου σημείου, της συνθήκης ότι είχε βραδιάσει αλλά και ότι ο τουρίστας ήταν καλά στην υγεία του έχοντας επικοινωνία μαζί τους, αποφασίστηκε η προσέγγιση του με το πρώτο φως της ημέρας. Η επιχείρηση διάσωσης εξελίχθηκε με επιτυχία και ο Αυστριακός είναι καλά στην υγεία του.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live