Σ. Ζεκάκη: Επί δύο χρόνια ο Βενιζέλος αγνοούσε την ύπαρξή μας… | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Η δημιουργία του Κινήματος Δημοκρατών – Σοσιαλιστών, ήταν για πολλούς από εμάς, που συμμετείχαμε στο ΠΑΣΟΚ από τις πρώτες ημέρες της δράσης τους, μια λυτρωτική επιλογή, τόνισε στον Κρήτη fm και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια», η υποψήφια βουλευτής Χανίων του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ, Σοφία Ζεκάκη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, επί δύο χρόνια, παρακολουθούσαμε το ΠΑΣΟΚ να συρρικνώνεται και να φεύγει από την ιστορική του πορεία, έχοντας στο τιμόνι τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

"Sponsored links"

Η κ. Ζεκάκη, δήλωσε ότι συμμετέχει στην προσπάθεια, αφού εκτιμά ότι το Κίνημα απαντά με σαφήνεια σε πολλά από τα κρίσιμα ζητήματα της οικονομικής πραγματικότητας, ενώ παράλληλα συνιστά ένα πόλο που με τη δυναμική που αποκτά, θα μπορέσει να επαναφέρει την πολιτική στο προσκήνιο.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live