14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Τέλος χρόνου για τον Τραμπ: Η Βουλή των Αντιπροσώπων ζητά να προχωρήσει η διαδικασία καθαίρεσης

Ημερομηνία:

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος σχετικά με την εμπλοκή του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην υπόθεση της Ουκρανίας, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι ζήτησε να προχωρήσει η διαδικασία καθαίρεσης του προέδρου της χώρας.

«Με στενοχώρια, αλλά και με αυτοπεποίθηση και ταπεινότητα, με πίστη στους ιδρυτές της χώρας μας και με μια καρδιά γεμάτη αγάπη, ζητώ από τον προεδρεύοντά μας (σ.σ. τον πρόεδρο της Δικαστικής Επιτροπής της Βουλής, Τζέρολντ Νάντλερ) να προχωρήσει στην έκδοση των άρθρων περί καθαίρεσης» είπε η Πελόζι.

Η δήλωση αυτή σηματοδοτεί, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων να προχωρήσει στη διαδικασία καθαίρεσης του Τραμπ, μετά το πέρας των ακροάσεων των μαρτύρων για την υπόθεση της Ουκρανίας, στην οποία ο Τραμπ κατηγορείται ότι επιδίωξε συναλλαγή με τον Ουκρανό ομόλογό του για ίδιον όφελος.

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται ρύθμιση για οφειλές το Δημόσιο: Ποιοι θα ανακουφιστούν, τι προβλέπεται

Νέα ρύθμιση για χρέη και οφειλές προς το Δημόσιο εμφανίζεται να επεξεργάζεται το...

Taste Atlas: Η Κρήτη στο Νο 3 των γαστρονομικών προορισμών παγκοσμίως

Η Ελλάδα σάρωσε την παγκόσμια γαστρονομική λίστα του Taste Atlas,...

Κρήτη: Στο νοσοκομείο από πέτρα στο πρόσωπο ο διοικητής του ΤΑΕ Χανίων

Ο διοικητής του ΤΑΕ Χανίων τραυματίστηκε στη διάρκεια των...